Duiken en relaxen in Zeeland

Merou organiseert jaarlijks drie tot vier keer een duikdag in Zeeland.

Gewoon, lekker door-de-week. Reden: het is dan heerlijk rustig op de anders o-zo volle parkeerplaatsen bij de duikstekken. En natuurlijk vooral ook omdat duiken in Zeeland top is.

En ook dit keer was het raak. Een prachtige zonnige dag, zo'n 24 graden en rustig weer. Met 7 duikers reden we naar Zeeland, waar we natuurlijk eerst een kop koffie dronken bij het "vertrouwde" restaurant De Grevelingen. Daar werden de duikvoorstellen voor die dag definitief gemaakt en reden we naar onze eerste duikstek Werkhaven Bommenede Oost. Een voor Merou nieuwe duikstek met een prachtig strand, ook voor niet-duikers dus ideaal. Enige puntje van aandacht was dat we toch wel een eindje moesten duiken voordat het wat dieper werd. Voordeel: ook op 1,5 meter was er al veel moois te zien!

 

Na een heerlijk frietje werd de tweede duik gemaakt aan de Kerkweg. Beide duiken in de Grevelingen omdat het tij niet gunstig voor ons viel. 

Wat gaan zo'n dag dan toch snel. Uiteraard werd de dag gezamenlijk afgesloten bij een restaurant. Dit keer viel wederom de keus op Perry's, lekker dicht bij de Kerkweg en in de goede richting naar huis toe. 

Helaas was dit alweer de laatste georganiseerde Zeeland duikdag. Maar vergeet ons Zeeland weekend niet! Je kunt je nog steeds opgeven. Staat altijd garant voor veel plezier, mooie duiken en natuurlijk een uitstekende barbecue. Tot dan!


Fotoalbum

<< Ongevalssimulatie: we zijn voorbereid!Stralend Zeelandweekend 13 - 15 september 2019 >>