Paasduik 2017: een koude start van het duikseizoen

17 Apr 2017

Tweede Paasdag. Voor de leden van Merou staat deze dag voor de aller, allereerste duik van een nieuw seizoen. Altijd brrrr maar o-zo-leuk!

Albert en Franklin waren op deze paasdag, 17 april 2017, "het haasje": 50 eieren moesten worden verstopt voor 15 fanatieke duikers. En fanatiek waren ze! Twee buddyparen waren zo enthousiast dat ze vergaten om deel te nemen aan de briefing. En de duikleider was (terecht) streng: dat stond borg voor 1 strafpunt = 1 ei aftrek.

De totale vangst deze dag: 46 eieren, 1 loodblok en 2 x een snoekbaars gespot.

Met 16 eieren, waaronder het Koningsei, (én een gespotte snoekbaars) waren Jacomien en Roelie de absolute winnaars van deze paasduik. Als tweede eindigden Manfred en Frans, terwijl Connie en Wilma met een buit van 9 eieren de derde plaats innamen. De troostprijs ging naar Brenda en Gerard. Met 1 ei toch nog een mooie score.

Na de koude omkleed-scene was het tijd voor een heerlijk warme hap. En wel bij de Pannenkoekenbakker, waar we met zo'n 20 man een gezellige afsluiting van een geslaagde paasduik vierden. YES! HIERBIJ VERKLAREN WE DUIKSEIZOEN 2017 VOOR GEOPEND!

Voor foto's klik hieronder.

 

 Fotoalbum

<< Vissen en WatermannenZondagje Geffense plas >>