Kadedagen 2010

04 Apr 2010

Op 3 en 4 april werden de Arnhemse kadedagen gehouden, georganiseerd door Stichting Historische Schepen Arnhem. De Rijnkade was voor de verandering ingericht in een soort van expositie-kade, waar diverse demonstraties op maritiem gebied werden gegeven. En natuurlijk mag de duiksport daarin niet ontbreken!

Duikverenigingen Meduse, Gelre Sub, Happy Bubbles, Amphiprion en Merou (jullie weten wel, die organisatoren van de DUIKCROSS die ook weer binnenkort, en wel op 5 juni a.s.) hadden de handen ineen geslagen en hadden twee dagen lang duikers paraat die in een duiktank demonstraties kopje rollen, banaan eten onder water, raket omhoogschieten, puzzles maken etc. gaven. De volwassenen konden vragen beantwoorden die de duikers achter glas aan ze lieten zien. Drie goede vragen betekende meedingen met de prijs: een proefduik maken.

De kinderen genoten achter glas van de capriolen van de duikers, voor hen was het directe contact heel belangrijk (handjes tegen het glas etc.) en uiteraard werd het banaan eten bijzonder gewaardeerd. Geweldig dat onze eigen duikvereniging zoveel vrijwilligers had! Dank jullie wel Cees, Albert, Theo, Jasper, Gerard, Cora, Dave, Fred voor jullie bijdrage. Jammer dat het weer niet echt meewerkte, maar dat mocht eigenlijk voor de sfeer de pret niet drukken!

Inge


Fotoalbum

<< Paasduik 2010Introavond medewerkers Staatsbosbeheer >>