Heerlijk Merou avondje met Sintborrel

05 Dec 2022

Op maandagavond 5 december was er voor de altijd leuke Sint Merou zwembadtraining een gezellige borrel georganiseerd door de Evenementencommissie. Onder het genot van een drankje, snoepgoed en pepernoten werd er door een groep Merou leden gezellig gekletst aan de bar. Vervolgens gingen de duikers omkleden om zich klaar te maken voor de Sintspellen die Cees bedacht had in plaats van de zwembadtraining.

Er werden buddy paren gevormd en de verschillende spellen werden uitgelegd. Zo was er onderwater spijkerpoepen, iets dat behoorlijk lastig is met een duikset aan. Er was door Cees een nieuwe uitdaging bedacht namelijk een warm Merou vest onderwater aantrekken, hiervoor moest eerst het duikset met hulp van je buddy worden uitgedaan. Voor het bekende Sintzak voelen waren een 8-tal dingen in de jutezak gedaan. Met name de badeend bleek moeilijk te raden, dit voelde als iets van keukengerei?!  

Tot slot was er nog een duikleitje waarop Cees 4 raadsels had geschreven. Deze raadsels waren zo ingewikkeld dat de meeste duikers toch bovenwater kwamen om te brainstormen over de oplossingen. Ook op de tribune werd fanatiek nagedacht over de plaatsnamen die als oplossing uit de raadsels kwamen. Uiteindelijk wist iedereen de antwoorden. Brenda werd de trotse winnaar van deze leuke sintspelletjes avond!

Na deze leuke training hadden de duikers nog even een nazit aan de bar en was de conclusie dat het een heerlijke avond was!

<< Dagje dive 4 lifeDe vloer is lava (!) in de grote koppel >>